Önskelistan till Tomten är lång...

Har suttit och skrivit en LÅNG önskelista till Tomten... Det är så mycket jag skulle vilja ha!
Bla. Mera energi, så jag orkar ta tag i allt här hemma... Mer pengar så jag inte behöver må dåligt så fort jag unnar mig något... Långsammare tid så att inte Noah växer så fort....
En lång önskelista med Panduro saker har jag skrivit också! Alla grejor som jag skulle vilja ha, skulle gå på nästan 4000 kr!!! :O
Vart skulle jag få de pengarna ifrån då månne?? Nej, det får bli att fortsätta drömma!! En dag, EN DAG, så ska jag ha en typ atelje/studio där jag kan dra mig undan och sy eller scrapbooka lite!! Vill verkligen kunna sitta och pyssla och bara koppla bort allt annat!! Som det är nu så får jag inte ens plats på bordet och är jag där måste jag hela tiden plocka undan och flytta på sakerna.... Har jag ett ställe där jag kan vara utan att vara ivägen för andra skulle det vara sååå mysigt!!!

Jaja, vad har hänt sen sist då?? Jo vi babysimmar varje söndag... Lite tråkigt att det bara är halvtimmes "lektioner"... :S Är ju super roligt att se Noah lysa upp varje gång han ser "poolen"!! :D Han ÄLSKAR verkligen att bada!! Han plaskar och skrattar och plaskar och skrattar... Så det skulle vara roligare med 1 timmes babysim!

Noah är mycket stadigare nu när han sitter själv, "glömmer" av sig ibland och kan trilla... Men han räddar sig oftast! Han har varit lite snorig nu i 2 dagar, hoppas att det är en tand på väg och inte en förkylning!!
Han har börjat och dragit sig upp för att stå men det är inte riktigt så han klarar det själv än och han tycker fortfarande inte om att ligga på mage för att lära sig att krypa... Latmasken där! ^^ Men, det kommer!! :D Han får ta det i sin takt!!

Micke han har varit på praktik på Clas Ohlson i Insjön i 4 veckor och trivdes riktigt bra, så nu håller vi tummarna att han får komma dit och jobba då det var en kille som ska sluta där nu... Så bara att hålla alla tummar och tår... Annars är det väl som vanligt med Micke att han gärna latar sig! ;D Nejdå min älskade man han kan han!! Har rensat upp i hobbyn och ska skicka iväg ett lass på lördag... En man från Tierp som kommer och hämtar!! Ska bli skönt! Sen har han rensat lite bland de andra grejerna i källarn och vi har iaf varit med ett släp till soptippen!! :D SÅÅÅÅ skönt!

Jag har varit duktig och tagit tag i tvätt berget (och menar jag verkligen BERG) Så nu är snart tvättstugan tömd så vi/jag kan börja göra om där nere!! Ska införskaffa en bänkskiva och lite grejor så jag får förvaring och ORDNING.... Som det är nu så ligger tvätten på golvet för att jag inte har någonstans där jag kan förvara tvätten!!! Vilket gör att det är en faslig röra, vilket jag HATAR!!! Så kanske att det blir lite lättare att tvätta också så att man inte låter det ligga bara, för att man HATAR att gå in i tvättstugan... Så SKA jag rensa bland både kläder och sängkläder så det inte blir så mycket!!!
Noahs kläder ska jag sätta mig och rensa också, han har ju vuxit ur en hel del!!! Så det ska läggas i märkta papperspåsar och bäras upp på vinden...

Nu ska jag ta en vända med fyrbentingarna och sen ska det kramas kudde!! Så man orkar upp i tid imorgon.... För imorgon ska det hårdköras!! ^^ Micke ska fixa det sista i källaren, så ska jag städa uppe och tvätta och.... Ja det blir nog alltid nått mer!! :O
Ha en underbar helg alla vänner! För jag antar att jag inte återkommer i helgen!! ^^

Peace Out!
xoxo

Funderingar....

Ska skapa en ny kategori här på bloggen, träningskategori....
Försöka blogga om min väg mot ett lättare liv.... Måste försöka och föra dagbok på vad jag stoppar i mig eller inte om min motion osv!!! Så kanske jag får bukt på denna skiten!!
Ska sätta mig med min kalender och sätta mål, Hur mycket jag ska gå ner och till När!! Sätta en massa delmål så att jag fixar det här nu! Vill inte leva som jag gör, men ändå gör jag det för att det är så mycket lättare att låta det vara som det är... Inte får jag nån hjälp av karln heller! Men Jag kan inte tala om vad Han ska göra, men det skulle underlätta så mycket om han kunde hjälpa mig och pusha på genom att tex komma och säga, nu tar vi en promenad älskling eller gör en sallad till maten eller vad som helst!! Jag vill inte tvinga honom till nått för det är inte han som måste gå ner i vikt... Men det blir lätt att jag gör som han och sätter mig i soffan och bara tittar på tv, det märks också när han är hemma från jobb/praktik ingenting blir gjort här hemma!! Men när jag är själv, han är och jobbar eller är på praktiken så får jag en massa gjort!! Jag skyller inte ifrån mig allt men faan va jag tar efter Micke, han ÄR förbannat LAT!!

Sen är frågan, ska man träna på "På G" i Djurås eller på Nautilus i Borlänge??? Kör ja i Djurås är det bara ren träning, kör jag i Borlänge har jag även tillgång till äventyrsbadet, vattengympa och andra gruppträningar när jag vill!!?? Så då är frågan vad man ska välja???? :O Men det lutar åt Borlänge, då jag får så mycket mer för pengarna, dock blir det ju en massa bilåka.... :S

Jaja, nu blir det att åka en sväng till Blge och uträtta lite ärenden!!

RSS 2.0